รีวิว Capital, Emerging High-Growth Firms and Public Policy: The Case Against Federal Intervention
เอกสารถือหุ้น – นี่คือม่าม้าของเงินลงทุนตลอดในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่คลาดเคลื่อนกันตามค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการรับรองว่าคุณจะได้มาเงินแต่กลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมีลู่ทางในการหาได้ผลตอบแทนมากถ้าหุ้นกระทำเหลื่อม การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการประพฤติหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ต่อจากนั้นหากคุณจริงๆเร่งรีบในการพิสัชที่ว่า “ฉันจะให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดมหึมา

ร้านรวงออนไลน์เป็นที่นิยมมากและเขาทั้งหลายทำเป็นช่วยให้คุณได้รับเงินตราปรู๊ดปร๊าดถ้าคุณมีผลิตผลที่ดีและน่าศึกษา มันไม่พอที่จะมีของซื้อของขายที่น่าหลงใหลที่คุณยังจำเป็นต้องรู้วิธีการทำตลาดที่ดี เครือข่ายวงการคือบริเวณที่เข้าท่าเข้าทางในการประเทืองของซื้อของขายของคุณและหาลูกค้าเอี่ยมCapital, Emerging High-Growth Firms and Public Policy: The Case Against Federal Intervention Description

Policy makers–Republican and Democrat, liberal and conservative–call for federal intervention to fund emerging high-growth industries, believing they are starved for capital.Congressional hearings, newspapers, industry newsletters, and government reports all assert that capital gaps exist for these firms.But the widely held belief that emerging high-growth firms like those in high technology–so vital to the growth of the U.S. economy–face severe capital gaps, preventing them from starting up or growing to their full potential, is false.This book systematically brings together, for the first time, disparate sources of information from a wide variety of disciplines and synthesizes them into a compelling case against federal intervention.

Scientific studies, conventional wisdom among entrepreneurs and investors, and economic reasoning all fail to support the existence of widespread capital gaps for start-up high-growth firms.Nor does this evidence show capital in short supply in some regions, in industrial sectors including high technology, or for women and minorities.Nor do existing federal programs providing capital to emerging high-growth businesses reveal capital gaps.Rather, they either unnecessarily duplicate private investment or represent poor investment decisions.This study shows that calls for increased federal intervention, using public monies to plug capital gaps, are unjustified.


Tag Capital, Emerging High-Growth Firms and Public Policy: The Case Against Federal Intervention: Capital, Emerging High-Growth Firms and Public Policy: The Case Against Federal Intervention,Review , เรื่อง , Capital, Emerging High-Growth Firms and Public Policy: The Case Against Federal Intervention

About the Author
admin