รีวิว Investment Discipline: Making Errors Is Ok, Repeating Errors Is Not Ok.
ปลูกเงินรายได้ด้วยสตางค์ไม่ได้เป็นเรื่องง่ายๆมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่กระจะในแห่ง ความหวังทางการเงินที่วิภูและแจ่มกระจ่างชี้นำคุณในการเลือกตั้งเป้าหมายที่เหมาะสมว่าในในบั้นปลายจะนำไปสู่​​การเจริญวัยในผลตอบแทนการลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำเสน่ห์ยาแฝดเงิน แต่การจำกัดช่วงและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทเอ้มาก


Investment Discipline: Making Errors Is Ok, Repeating Errors Is Not Ok. Description

Many highly paid investment gurus will insist that successful investing is a function of painfully collected experience, expansive research, skillful market timing, and sophisticated analysis. Others emphasize fundamental research about companies, industries, and markets.Based on thirty years in the investment industry, I say the ingredients for a successful investment portfolio are stubborn belief in the quality, diversification, growth, and long-term principles from Investments and Management 101. Unlike MBA textbooks, which tend to be more theoretical, Investment Discipline provides more practical insight into what works and what does not, based on my own errors and success and includes recommendations of what to repeat and what to avoid.Investment Discipline contains no secrets and no magic equations. It discusses the most common mistakes and provides advice on how to avoid these errors in order to become a successful investor. It will guide you in your decisions, from setting up your investment objectives, conducting research, and buying/ selling securities to adjusting your portfolio to achieve long-term returns that match your personal objectives. You will learn how to:• Define your investment profile and your specific objectives;• Establish a sustainable investment process based on your objectives;• Analyze information and perform your own research; and• Make sound investment decisions.Famous investment professionals, such as Warren Buffett and Peter Lynch, have made mistakes, but they did not repeat them. They held on stubbornly to their investment approach and showed discipline over a long time period, resulting in superior returns. Obviously they were lucky as well; however, they played the numbers right, and over time their performance was better than the performance of their peers.In Investment Discipline, you will learn how to become a successful, disciplined investor.

การควบรวมกิจการเงินกู้ผู้เรียน ช่วงปัจจุบัน มันเป็นความจริงว่าเกือบครึ่งหนึ่งของนิสิตทุกคนจบที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้นักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นคือหมู่ชนทั้งหมดของคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่บ้าและการเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานศึกษาคอยดูสิ่งล่อใจเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในระดับที่เราเข้าใกล้จุดสิ้นของวิทยาลัยงานการของเขาที่คุณได้มาไม่ต้องเห็นทีจำนวนของใบปลิว, จดหมายและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ หุ้นส่วน มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเกี่ยวกับการรวมของพวกเขาใด ๆ แม้กระนั้นคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับสนธิสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด ความฉลาดเพื่อการจับสามารถสนับสนุนให้คุณจัดเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่เฉียบแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการแรกของการแลกเปลี่ยนที่ตกอยู่ในตักของคุณ นึกคิดอย่างรัดกุมตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเงินพิเศษสามารถนำเสนอเป็นเรื่องธรรมชาติที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด คำถามเดียวก็คือว่าในการถนอมลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความชักช้าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ "ส่วนลด" จะชิ่งProduct Tag Investment Discipline: Making Errors Is Ok, Repeating Errors Is Not Ok.: Investment Discipline: Making Errors Is Ok, Repeating Errors Is Not Ok.,รีวิว , Reviews , Investment Discipline: Making Errors Is Ok, Repeating Errors Is Not Ok.

About the Author
admin