เรื่อง Crowdfund Investing For Dummies
ใบหุ้น - นี่คือแม่ของเงินออกทุนกินแถวในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่เหลื่อมล้ำกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการยืนยันว่าคุณจะหาได้เงินวิโลมของคุณไม่เป็น แต่ยังมีครั้งในการหาได้ผลได้มากถ้าหุ้นทำเหลื่อมล้ำ การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการบำเพ็ญหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ ด้วยเหตุนั้นหากคุณจริงๆขมีขมันในการตอบคำถามที่ว่า "ฉันจะแบ่งออกเงินกับเงิน" แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเบิ้ม


Crowdfund Investing For Dummies Description

The easy way to get started in crowdfund investing Crowdfund investing (CFI) is going to be the next big thing on Wall Street.  U.S. investment banks, brokerage houses, and law firms are gearing up for the creation and regulation of new financial products that will be available to the general public starting in early 2013.  The introduction of these products will revolutionize the financing of small businesses and startups for these key reasons:

  • Entrepreneurs and small business owners, who have had difficulty obtaining capital through traditional means (such as bank loans and angel investors) in recent years, will have access to investors around the world through social media.
  • For the first time, investors (so-called unqualified investors) will be able to purchase an equity stake in a business or new investment vehicle.

The Securities and Exchange Commission (SEC) is overseeing the creation of online portals that will allow entrepreneurs and small investors to connect. When these portals go live in 2013, Crowdfund Investing For Dummies will be on the front line to educate business owners, other entrepreneurs, and investors alike.  Crowdfund Investing For Dummies will walk entrepreneurs and investors, like yourself, through this new investing experience, beginning with explaining how and why CFI developed and what the 2012 JOBS says about CFI. Entrepreneurs will find out how much funding they can realistically raise through CFI; how to plan and launch a CFI campaign; how to manage the crowd after a campaign is successful; and how to work within the SEC’s regulations at every stage.   Investors will discover: the benefits and risks of CFI ;how much they can invest; how a CFI investment may fit into a broader investment portfolio; how to provide value to the business or project being funded; and how to bow out of an investment when the time is right.   Crowdfund Investing For Dummies is an indispensable resource for long time investors and novice investors alike.

การรวมเงินยืมของนักศึกษาคือการเพิ่มเติมของเงินให้สินเชื่อนิสิตหลายคนและจะทำเพื่อเขียมเงินในดอกเบี้ยและเพื่อความสบายของการล้างเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรตรัสรู้เกี่ยวกับการควบรวมกิจการค้าเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวคราวที่คุณละโมบในการตัดสินใจเช่นเดียวกับสิ่งให้มั่นใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบก่อนที่คุณจะปฏิบัติการสำหรับเหตุการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีจำนวนมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปส่วนหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะจัดหามาการซื้อแม้จะเป็นทางได้ที่ดี ที่แท้มันอาจจะแหวกแนวกันในการจ่ายเงินให้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีแนวทางที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการคุ้มกันเป็นเงินกู้นักเรียนProduct Tag Crowdfund Investing For Dummies: Crowdfund Investing For Dummies,รีวิว , Review , Crowdfund Investing For Dummies

About the Author
admin