แนะนำ Exchange-Traded Funds For Dummies
บัญชีออมทรัพย์ - โดยไกลที่ปลอดภัยที่สุดของเงินให้ทุนทั่วถึงและคุณมีอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณเห็นแก่ตัว แบงค์จ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเนื่องจากคุณช่วยให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมสำหรับผู้ที่มีความสมปรารถนากับผลรวมเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่มุ่งเสนอโดยธนาคาร (ประมาณร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนเพิ่มมากขึ้น

สัมพันธมิตรด้านการตลาดเป็นหนึ่งในทำนองที่การตั้งกฎเกณฑ์ออกจะตายที่จะจัดหามาเงินออนไลน์ มันเป็นขบวนการง่ายๆที่จะช่วยให้ บริษัท หาผู้ใช้ของพวกเขาสร้างผ่าน บริษัท ในวงศ์วาน ในสถานะที่เป็นพันธมิตรคุณมีความรับผิดชอบในการส่งเสริมการขายของผลิตภัณฑ์ที่เคลื่อนคลาดกัน ระยะที่คุณนำลูกค้าไปยังเว็บไซต์ของร้านค้าทุกคนจะหาได้ค่าคอมมิชชั่น ผลิตภัณฑ์ที่เหลื่อมล้ำกันมีค่าคอมมิชชั่นที่ผิดแผกกัน บางส่วนของ บริษัท มีความชื่นชมยินดีที่จะชำระได้ถึงร้อยละเจ็ดสิบของค่าสินค้าที่จะ บริษัท ในเครือ คุณสามารถใช้ทำบัญชีรายชื่ออีเมลการตลาดเรียงความหรือเว็บไซต์ของคุณเองเพื่อส่งเสริมผลิตภัณฑ์ที่ผิดแผกกันและได้รับเงินออนไลน์
Exchange-Traded Funds For Dummies Description


The fast and easy way to get a handle on ETFsExchange-traded funds (ETFs) have a strong foothold in the marketplace, because they are less volatile than individual stocks, cheaper than most mutual funds, and subject to minimal taxation. But how do you use thisfinancial product to diversify your investments in today's fast-growing and ever-changing market?Exchange-Traded Funds For Dummies shows you in plain English how to weigh your options and pick the exchange-traded fund that's right for you. It tells you everything you need to know about building a lean, mean portfolio and optimizing your profits. Plus, this updated edition covers all of the newest ETF products, providers, and strategies, as well as Commodity ETFs, Style ETFs, Country ETFs, and Inverse ETFs.

  • Create the stock (equity) side of your portfolio
  • Handle risk control, diversification, and modern portfolio theory
  • Manage small, large, sector, and international investments
  • Add bonds, REITs, and other ETFs
  • Invest smartly in precious metals
  • Work non-ETFs into your investment mix
  • Revamp your portfolio to fit life changes
  • Fund your retirement years

Plus, you'll get answers to commonly asked questions about ETFs and advice on how to avoid mistakes that many investors—even the experienced ones—make. It provides forecasts of the future for ETFs and personal spending and also provides a complete list of ETFs and Web resources to assist your investment. With Exchange-Traded Funds For Dummies, you'll soon discover what makes ETFs the hottest investment on the market.Product Tag Exchange-Traded Funds For Dummies: Exchange-Traded Funds For Dummies,Reviews , เรื่อง , Exchange-Traded Funds For Dummies

About the Author
admin