แนะนำ How Not To Invest (Stakes Investment Series Book 1)
รังรักษ์รายได้ด้วยเบี้ยไม่ได้เป็นเรื่องไม่ยากมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดแจ้งในสถานที่ กำหนดการทางการเงินที่เข้มแข็งและบริสุทธิ์ชักชวนคุณในการลงคะแนนเสียงเคล็ดลับที่เหมาะสมว่าในในที่สุดจะนำไปสู่​​การเติบโตในผลตอบแทนการให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงเงิน แต่การคัดลอกภายและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทเอ้มาก

การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา ล่าสุด มันเป็นข้อสรุปว่าเกือบครึ่งเดียวของนักศึกษาทุกคนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นเป็นพลเรือนทั้งหมดของคนคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่เป็นฟืนเป็นไฟและการเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานศึกษาเช่นเดียวกับสิ่งให้แน่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบการศึกษาก่อนที่คุณจะประจำการสำหรับสภาวะเฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปภายหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะจัดหามาการวางเงินแม้จะเป็นผลดีที่ดี ความจริงมันอาจจะผิดแผกแตกต่างกันในการจ่ายเงินให้กู้ของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีกลอุบายที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กองกลาง มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการรักษาเป็นเงินกู้นักเรียน
How Not To Invest (Stakes Investment Series Book 1) Description


This book is born out of the authors’ close rapport and discussion with investors who have become victims rather than victors in the investment market place. It teaches how investing ought not to be done in order to train on how it should be done. Its major aim is to bridge the lacuna between the knowledge of how processes operate and the understanding of uncondonable paths.

How not to Invest explores eight (8) carefully observed paths which investors ply and have lead to their doom. It authoritatively expounds on these success obstacles to give the reader a new and exciting dimension to investing knowledge. It also offers practicable insights to avoiding these eight stumbling stones. It will without doubt increase the investment acumen of the average investor, taking him or her to a breadth of understanding that is expected for profitable investing.

The book is inspired by the life of world renowned inventor, Thomas Edison, who after making laborious attempts to invent the electric bulb recorded 999 failures. But while the world condemned him for been such a gargantuan failure, he said, “I’ve learnt 999 ways not to make an electric bulb”.Product Tag How Not To Invest (Stakes Investment Series Book 1): How Not To Invest (Stakes Investment Series Book 1),เรื่อง , รีวิว , How Not To Invest (Stakes Investment Series Book 1)

About the Author
admin