แนะนำ The 5 Keys to Value Investing
การลงทุนมาเรียบร้อยกับร้ายแรงของตัวเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีอะไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลจากการลุที่คาดหวังทางการเงินของคุณ หากคุณมีการมัธยัสถ์ที่ดีหรือมีธรณีเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงระยะเวลาที่คุณอย่างเอาจริงเอาจังดูลาดเลาการลงทุนอ้าให้คุณ บางส่วนของทางเลือกการลงทุนที่คุณอย่างตั้งใจสามารถตรวจสอบมีดังนี้:


The 5 Keys to Value Investing Description

How to determine what stocks are really worth­­ and buy the best at a discount "The Five Keys to Value Investing is practical, insightful, and a great roadmap to not only value investing but how to make money in the stock market." — Joel Greenblatt, Managing Partner, Gotham Capital "Jean-Jacques has written a great how-to guide for both beginning and experienced value investors. He skillfully draws on the canon and legacy of the great value investors, such as Graham and Buffett…a terrific addition on this time-tested methodology." — Eric T. McKissack, Vice Chairman, Ariel Capital Management/Ariel Mutual Funds Investors left to pick up the pieces of the shattered stock market are rediscovering value investing­­ the time-tested technique based on assessing and buying businesses as opposed to "picking" hot stocks. The Five Keys to Value Investing provides a methodical framework for using value analysis to uncover investment opportunities based on their business strengths, and building a solid portfolio of stocks that is destined to provide superior long-term returns. Written by a professional value investor who worked for the best, The Five Keys to Value Investing explains how to answer the four basic questions of value investing:

  • Does this stock represent a good business to own?
  • What is its balance between price and value?
  • What specific events will spur it to appreciate?
  • What are the stock's safety levels?


การควบรวมกิจการเงินกู้นักศึกษา ช่วงปัจจุบัน มันเป็นความสัตย์จริงว่าเกือบครึ่งของนักเรียนทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้ผู้เรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นเป็นพลเรือนทั้งหมดของคนคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่เป็นฟืนเป็นไฟและการศึกษาเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานศึกษาหน่วยกิตผลกำไร การรวมหนี้เงินกู้นักศึกษาของคุณอาจทำมากกว่าเพียงแค่การลดหนี้ระยะยาวของคุณ ที่จริงก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณเติมคะแนนเงินเชื่อของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะสนับสนุนให้คุณควักกระเป๋ารถที่เหนือชั้นกว่าได้มาการบ้านที่คุณต้องการหรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ด้อย แต่แนวทางที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถช่วยเหลือให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณใช่ไหม ตัดสินบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดระดับเครดิตอธิบายเป็นจุดสุดท้ายนี้ที่ต้องประณีตบรรจงกับการแปลงที่อยู่อีเมลของคุณหรือขนย้าย หนึ่งหรือสองพยัญชนะผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณชำระในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ ด้วยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ กงสี ใด ๆ ที่มีอย่างเด็ดขาดเพื่อดำเนินงานร่วมกับประสกผ่านทางอีเมล์Product Tag The 5 Keys to Value Investing: The 5 Keys to Value Investing,แนะนำ , รีวิว , The 5 Keys to Value Investing

About the Author
admin