แนะนำ The Little Book of Venture Capital Investing: Empowering Economic Growth and Investment Portfolios
ใบหุ้น – นี่คือมาตาของเงินลงทุนทั่วๆในขณะที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวกับหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แหวกแนวกันตามค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการยืนยันว่าคุณจะได้เงินหวนกลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมียามในการได้มาผลได้มากถ้าหุ้นดำเนินกิจการซ้อน การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการวางตนหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ ต่อจากนั้นหากคุณจริงๆแสวงหาในการพิสัชที่ว่า “ฉันจะมอบให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเขื่อง

สินเชื่อรวม – ข่าวสาร มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่พิทยาลัยมีความเอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปียืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยจับจ่ายสำหรับค่าเล่าเรียนและค่าครองชีพของคุณ เมื่อทุกคนได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะอดออมเงินผ่านการควบรวมกิจการค้ากู้ยืมเพื่อการหาความรู้ ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินเต็มจำนวนหนแรกต่อไปแซะโพยที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่โดยปกติ ตลอดชีวิตของผู้เรียนของเขาซึ่งจะแรงขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้แก่จ่ายเพื่อการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะบ่งบอกเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและเงินต้น โดยรวมคุณปิดสมุดบัญชีไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง สิทธินี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณวุฒิเงินปันผลสามารถเล่าเป็นเรื่องปกติที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการวางเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด โจทย์เดียวก็คือว่าในการเยียวยารักษาลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินต่อมา ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความเลยเวลาในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะดำดิน
The Little Book of Venture Capital Investing: Empowering Economic Growth and Investment Portfolios Description


A little book full of enormous value for novices and seasoned venture capitalists alikeAfter having been thrown for a loop by the bursting of the tech bubble more than a decade ago, the venture capital industry suddenly has come roaring back to life over the past two years. In 2011 alone, more than $7.5 billion in venture capital was invested—representing more than a 19% increase over the previous year—in more than 966 companies. A majority of these companies reside in the life sciences, Internet, and alternative energy sectors. In today’s weak job market, VC is more important than ever, since financing new tech, alternative energy, media, and other small to mid-sized companies is vital to creating new jobs. Written by Lou Gerken, a noted international authority on venture capital and alternative investments, this book tells you everything you need to know about the venture capital industry’s important role in enhancing economic growth and employment. It is also the perfect go to primer on making venture capital investments to enhance portfolio returns.

  • Highly accessible explanations of the ins and outs of venture capital for would-be investors and experienced VCs
  • Highlights the historical VC track record, and offers expert advice and guidance on venture capital exposure, investment options, sourcing opportunities and due diligence
  • Provides proven strategies for successful investment selection, timing, monitoring, and exiting for optimum returns
  • Features endorsements from luminaries of the VC world, including Kleiner Perkins Caufield & Byers co-founder Frank Caulfield, and Dr. Art Laffer, among othersProduct Tag The Little Book of Venture Capital Investing: Empowering Economic Growth and Investment Portfolios: The Little Book of Venture Capital Investing: Empowering Economic Growth and Investment Portfolios,แนะนำ , รีวิว , The Little Book of Venture Capital Investing: Empowering Economic Growth and Investment Portfolios

About the Author
admin