Review Millionaire
หุ้น - นี่คือคุณแม่ของเงินออกทุนประดาในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณด้วยหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่ผิดแผกกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะหาได้เงินหวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีวิถีทางในการได้รับผลตอบแทนมากถ้าหุ้นปฏิบัติยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการดำเนินงานหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ฉะนั้นหากคุณจริงๆเสาะหาในการตอบปัญหาที่ว่า "ฉันจะแจกเงินกับเงิน" แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโย่ง

Millionaire Description

There may be other books on index funds, but there has never been one as easy to read as Millionaire. Full of solid advice, anecdotes, and true stories, Millionaire is concrete information plus plenty of motivation all in one uncomplicated package.

How to go from spender to saver.
Two self-made millionaires, Wayne Wagner and Al Winnikoff have spent their professional lives making millions for their clients. Now they offer a simple strategy that shows how investing in index funds can make you a millionaire. Whether you're a seasoned investor or just starting out, anyone-- from a minimum-wage earner to a six-figure executive-- can follow this tried and true plan and make it work.

How to go from saver to investor.
Read Wagner and Winnikoff and you will be absolutely convinced that you can become a millionaire. And they'll show you exactly how to do it in a way that will make you want to get started immediately.

How to go from investor to millionaire.
"We tell our readers exactly what and how to save and invest, and prove why this strategy works with simple explanations and supporting documentation-- but without having to bog them down with weighty theories."

Why the Millionaire plan?
You don't need any prior knowledge about investing or money management. By following a simple formula based on the number of years to the target goal of a million dollars, you will know exactly how much money you need to save per month or per day. There's one simple set of rules of encouragement to keep you from doing the things that sabotage your goal.

Why index funds?
All you need to get started is the money you'd spend on lunch every day. You don't have to work long hours trying to keep on top of the market. You just sit back and let the economy work all 24 hours every day for you while you watch the returns compound and your money grow.

There's no need to agonize over which strategy to follow or which stocks to pick. There are no brokerage fees. And, unlike mutual funds, with index funds there's no high-priced manager using your money to try to "beat the market," and losing most of the time. Index funds beat mutual funds for 14 out of the last 20 years.

Wagner and Winnikoff show you step by step everything you'll need to know, from how to buy into an index fund in manageable bits and pieces, to what to do when it's time to start cashing in. But most importantly, Millionaire gives you the inspiration you need to get started and the motivation you need to stay the course.แม้จะมีสิ่งที่หลายคนฟังว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่โรงเรียน ในความเป็นจริงมีประโยชน์มากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังดำรงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในโรงเรียนสามารถหดหายหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มแรกในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มแรกเช่นเดียวกับสิ่งให้แน่แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนเรียนจบก่อนที่คุณจะจัดการสำหรับเหตุการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีจำนวนมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปภายหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะจัดหามาการควักกระเป๋าแม้จะเป็นผลตอบแทนที่ดี ที่แท้มันอาจจะคลาดเคลื่อนกันในการจ่ายเงินให้กู้ของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีมองออกสิ่งที่คุณจัดหามาเมื่อมันเข้าเบี้ยให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะชินหูชินตากับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดประสีประสาว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการวิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ ตรวจดูบางส่วนที่พบมากที่สุด


Product Tag Millionaire: Millionaire,แนะนำ , Reviews , Millionaire

About the Author
admin