Review Personal Financial Planning
ใบถือหุ้น – นี่คือม้าของเงินลงเงินสิ้นเชิงในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณด้วยหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่เคลื่อนคลาดกันตามมูลค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะได้เงินผวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีเวลาในการจัดหามาผลได้มากถ้าหุ้นจัดการยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็เป็นคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติการหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ฉันนั้นหากคุณจริงๆกระตือรือร้นในการพิสัชที่ว่า “ฉันจะประทานเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันขันต่อของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดยิ่งใหญ่

การควบรวมกิจการเงินกู้ผู้เรียน ปัจจุบัน มันเป็นเท็จจริงว่าเกือบกึ่งหนึ่งของผู้เรียนทุกคนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้นักศึกษา หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นหมายความว่ามวลมนุษย์ทั้งหมดของคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่ถึงพริกถึงขิงและการศึกษาเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่โรงเรียนทีแรกต่อไปยกขึ้นรายการที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่ปกติ ตลอดชีวิตของนักศึกษาของเขาซึ่งจะยิ่งขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้แก่จ่ายเนื่องด้วยการศึกษาของเขาทั้งหลาย แต่ละเหล่านี้จะชี้ให้เห็นเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้นเงิน โดยรวมคุณปิดโพยไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง สิทธิ์นี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณลักษณะเงินพิเศษสามารถนำเสนอเป็นเรื่องโดยทั่วไปที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปมเดียวก็คือว่าในการบำบัดรักษาลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินถัดจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความโอ้เอ้ในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะสูญไปPersonal Financial Planning Description

p align=justify>For finance students, MBA students, those pursuing the Chartered Financial Analyst (CFA) and Chartered Financial Planning (CFP) qualifications and professionals working in the finance industry

If you are like most people, you may desire to achieve many financial goals such as owning assets, saving money for emergency purposes, protecting yourself and your loved ones with insurance, and many more. Nonetheless, achieving these goals with limited resources can be challenging, especially given the complexity of modern financial markets.

In this fourth and latest edition, Personal Financial Planning expands on the important skill of financial planning, covering more topics than before. This volume is designed to help you formulate financial goals and develop specific financial plans to achieve your goals. Topics covered in this volume include the benefits of personal financial planning, financial planning tools, managing credit, insurance planning, income tax planning, retirement planning, and personal financial risk management, among others. The authors are professionals with many years of experience in the field, and key terms and concepts are explained in a fuss-free manner with clear and relevant examples.

This book is suitable for a wide range of audience, including polytechnic students, undergraduates, MBA students, and those pursuing the Chartered Financial Analyst (CFA) and Chartered Financial Planning (CFP) qualifications as well as financial planners and advisers in banks, insurance and stock broking firms.Features:

Current & Comprehensive The book goes through a variety of issues related to personal finance. Not only is it comprehensive, it also backs up its arguments with the latest and most current issues and examples. Readers can be assured of receiving the most up-to-date insight on the complexities of the modern financial market.Clear explanations Arguments are well supplemented with relevant, easy-to-understand examples. Easy-to-read This book uses simple, straightforward language with minimal use of jargon, making this book suitable for both professional and layman readers.Tables & figures Tables and figures are liberally provided throughout the book for better understanding and illustration.Formulas and working explanations useful formulas and problem workings are included throughout the book, features students no doubt will appreciate.Contents:
1 Personal Financial Planning
2 Personal Financial Statements
3 Time Value of Money
4 Liquid Assets Management
5 Credit Management
6 Credit Cards
7 Buying and Owning a Car
8 Risk-Profiling and Asset Allocation
9 Investments
10 Personal Risk Management
11 Financial Advisers
12 Life Insurance
13 Income Tax Planning
14 Planning for Tertiary Education
15 Retirement Planning
16 Central Provident Fund (CPF)
17 Estate Planning
18 Case Studies on Financial PlanningTag Personal Financial Planning: Personal Financial Planning,แนะนำ , Reviews , Personal Financial Planning

About the Author
admin