Reviews The Big Secret for the Small Investor: A New Route to Long-Term Investment Success
ต่อเงินได้ด้วยเงินตราไม่ได้เป็นเรื่องง่ายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดแจ้งในสถาน ความหวังทางการเงินที่อดทนและสุวิมลชักชวนคุณในการเลือกตั้งอุบายที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายจะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลได้การให้ทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำเสน่ห์เงิน แต่การถือฤกษ์และโดเมนของการลงทุนมีบทบาทยิ่งใหญ่มาก

การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต ล่าสุด มันเป็นความจริงว่าเกือบกึ่งหนึ่งของผู้เรียนทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้นักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นหมายความว่าฝูงชนทั้งหมดของคนวัยรุ่นที่มีหนี้ที่เร่าร้อนและการหาความรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานที่เรียนทีแรกต่อไปไขโพยที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่โดยรวม ตลอดชีวิตของผู้เรียนของเขาซึ่งจะก่ำขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้แก่จ่ายเกี่ยวกับการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะเล่นเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้นเงิน โดยรวมคุณปิดสมุดบัญชีไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง อำนาจนี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณวุฒิดูออกสิ่งที่คุณได้มาเมื่อมันมาถึงเงินทองให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะชอบพอกับสิ่งที่พวกเขาจะหาได้สิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งบางอย่างสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับทราบว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการพิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อเท็จจริงมีที่จะทำ วินิจบางส่วนที่พบมากThe Big Secret for the Small Investor: A New Route to Long-Term Investment Success Description

When it comes to investing in the stock market,  investors have plenty of options:
 
1.  They can do it themselves.  Trillions of dollars are invested this way.
(Of course, the only problem here is that most people have no idea how to analyze and choose individual stocks.  Well, not really the only problem.  Most investors have no idea how to construct a stock portfolio, most have no idea when to buy and sell, and most have no idea how much to invest in the first place.)

2.  They can give it to professionals to invest.  Trillions of dollars are invested this way.
(Unfortunately  most professionals actually underperform  the market averages over time.  In fact,it may be even harder to pick good professional managers than it is to pick good individual stocks.)

3.  They can invest in traditional index funds.  Trillions of dollars are also invested this way.(The problem is that investing this way is seriously flawed--and almost a guarantee of subpar investment returns over time.)

4.  They can read The Big Secret for the Small Investor and  do something else.  Not much is invested this way.  Yet...
 
Let top hedge fund manager, Columbia business school professor, former Fortune 500 chairman and New York Times bestselling author, Joel Greenblatt, take you on a journey that will reveal the Big Secret for both individual and professional investors.   Based on path-breaking new research, find out how anyone can beat the market, the index funds and the experts by following a new approach that relies on the principles of value investing, common sense and quantitative discipline.   Along the way, learn where "value" comes from, how markets work, and what really happens on Wall Street.  By journey's end, small investors (and even not-so-small investors) will have found their way to some excellent new investment choices.


Product Tag The Big Secret for the Small Investor: A New Route to Long-Term Investment Success: The Big Secret for the Small Investor: A New Route to Long-Term Investment Success,แนะนำ , รีวิว , The Big Secret for the Small Investor: A New Route to Long-Term Investment Success

About the Author
admin